Fraser erkent: "Groningen heeft verdiend gewonnen"

19 november 2017, 19:52

Vitesse ging zondagmiddag op bezoek bij FC Groningen met 4-2 onderuit. De Arnhemmers kwamen tot tweemaal toe op voorsprong, maar wisten dit steeds niet vast te houden. Trainer Henk Fraser stelde na afloop dat FC Groningen het verdiende om drie punten te pakken.

"In het eerste uur van de wedstrijd hadden we grip op de wedstrijd en vond ik dat we het aardig deden", zegt Fraser op de persconferentie na afloop. De trainer stelde dat Vitesse te onzorgvuldig omsprong met de kansen die het kreeg. "We lieten kansen op 0-2 liggen en lieten daarmee de tegenstander in leven. Na de 2-2 zakte het aan onze kant helemaal in elkaar."

Vitesse is bezig aan een mindere reeks want van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts één gewonnen. Fraser noemde de nederlaag van zijn ploeg ook niet onverdiend. "Uiteindelijk vond ik dat FC Groningen verdiend heeft gewonnen. Zij wilden koste wat kost deze wedstrijd winnen. Alle respect en waardering voor Ernest Faber en zijn ploeg, maar wij zijn teleurgesteld dat we zonder punten naar Arnhem terug moeten", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen