Moyes begint met nederlaag bij West Ham, debuut Zeegelaar

19 november 2017, 19:16

Watford heeft zondagmiddag een vrij eenvoudige zege op West Ham United geboekt. In eigen huis won de club met 2-0. Marvin Zeegelaar maakte zijn debuut voor Watford en speelde direct negentig minuten mee. Het debuut van David Moyes als manager van West Ham was door de nederlaag een tegenvaller.

Zeegelaar maakte in de zomer de overstap van Sporting Portugal naar Watford. In de wedstrijd tegen West Ham United kwam het eindelijk tot een debuut voor de Nederlander. Watford begon goed en Will Hughes opende na elf minuten spelen de score voor de thuisploeg. Watford kreeg daarna enkele goede kansen om direct de score te verdubbelen, maar de bal viel telkens net niet goed.

Pas na rust viel de tweede treffer voor Watford. Ditmaal fungeerde Hughes als aangever en was Richarlison de afmaker. West Ham United was vervolgens niet meer in staat om nog iets terug te kunnen doen en dus bleef het bij 2-0. Daarmee eindigt het debuut van manager Moyes in een teleurstelling. Hij nam eerder deze maand het stokje over van de ontslagen Slaven Bilic, maar moet dus nog wachten op zijn eerste zege in dienst van West Ham.