Valencia slaat gat met Real door zege op Espanyol

19 november 2017, 18:23

Valencia deed zondagavond goede zaken in de Primera División door Espanyol met 0-2 te verslaan. Door die overwinning komt de nummer twee op zes punten van nummer drie Real Madrid te staan. Het verschil met koploper FC Barcelona blijft vier punten.

Valencia speelde niet bijzonder goed op bezoek bij Espanyol en was vrij slordig. De thuisploeg strafte de fouten van de bezoekers echter niet af waardoor er bij rust nog altijd een 0-0 tussenstand op het scorebord stond. Pas na 67 minuten spelen maakte Geoffrey Kondogbia de openingstreffer voor Valencia. De middenvelder plukte de bal uit de lucht en schoot vervolgens hard raak.

Zeven minuten voor tijd scoorde Valencia nogmaals. Santi Mina kon binnenschieten nadat Espanyol-aanvoerder Victor Sánchez in de fout ging. Voor Valencia betekende het de achtste zege op rij. Doordat Real Madrid zaterdag gelijkspeelde tegen Atlético Madrid is het verschil op de ranglijst tussen Valencia en Real nu zes punten. In de volgende speelronde wacht voor Valencia de confrontatie met koploper FC Barcelona.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!