Van 't Schip: "Was maar één ploeg die recht had op de winst"

19 november 2017, 17:33

PEC Zwolle leek zondagmiddag lange tijd een punt te gaan pakken in eigen huis tegen PSV. Dankzij een doelpunt van Nicolas Isimat-Mirin in de absolute slotfase wonnen de Eindhovenaren echter alsnog. Trainer John van 't Schip baalde uiteraard van de nederlaag, maar zag ook veel goede dingen.

Ondanks de nederlaag kon Van 't Schip ook tevreden zijn over het spel wat zijn ploeg liet zien. "Wat overheerst is hoe wij hebben gespeeld, zeker in de tweede helft. Maar ook in de eerste helft denk ik dat wij de bovenliggende partij waren", zegt de trainer tegenover FOX Sports. "In de tweede helft was er maar één ploeg die recht had op de overwinning. Maar zo werkt het niet in het voetbal. Als je jezelf niet beloont dan ligt er altijd de mogelijkheid dat zij nog wel scoren. Dat gebeurde helaas in de laatste minuut."

"Met de spelers die wij hebben, kunnen we het PSV moeilijk maken. Dat hebben we gedaan, alleen we hebben verzaakt om het af te maken", vervolgt Van 't Schip, die baalt van de onverdiende nederlaag. "Wat wij hier aan overhouden is een kater en teleurstelling. Dat moeten we nu gaan verwerken. We speelden gewoon goed en dat moet je meenemen. We weten dat we op de goede weg zijn", stelt hij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen