Groenendijk looft het collectief, El Khayati en de rol Immers

19 november 2017, 15:27

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk loofde na de 4-1 winst op Heracles Almelo het collectief van zijn ploeg. Niet alleen de basisspelers, maar ook de mensen vanaf de bank benoemde hij expliciet. "Zij maakten vandaag zelfs het verschil in de scores", benadrukte hij.

Eerder al deed de coach een beroep op het groepsgevoel in Den Haag. "We weten dat we iedereen keihard nodig hebben. De ene moet weliswaar meer geduld opbrengen dan de ander", beseft hij tegenover Omroep West. "Maar vandaag maken de invallers het verschil in de scores."

Over de invloed van Lex Immers wilde hij ook nog iets kwijt. "Er wordt weleens getwijfeld aan zijn rol in het team, maar dat moet maar heel snel stoppen. Ook El Khayati doet het goed. Zijn goal kun je geen geluk meer noemen. Hij heeft het vaker gedaan. Dat blijft leuk om te zien, hij is ons onze creatieve man."

Dus waren er al met al lachende gezichten in Den Haag na de 4-1 zege. "In de tweede helft kregen we meer kansen dan Heracles. Maar zij hadden wel de grootste mogelijkheid om de voorsprong te nemen. Toen ze die niet maakten en wij op 2-1 kwamen, voelde ik dat het onze kan op zou vallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen