Spoorboekje: PEC doet verhaal, Nederlanders in actie

20 november 2017, 07:32   Bijgewerkt: 20 november 2017, 11:34

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 20 november.

Specials

- ErediVisie

Zoals elke week blikken we ook nu in onze rubriek ErediVisie terug op het afgelopen weekend in de hoogste Nederlandse afdeling. Er gebeurde weer genoeg, met de monsterzege voor Ajax, het nieuwe morsen van Feyenoord en de belangrijke overwinningen voor PSV en FC Groningen. 

- Interview met Marcellis en Namli

De kraker tussen PEC Zwolle en PSV eindigde zondag in een 0-1 overwinning voor de koploper. Zuur voor PEC, dat echter niet bij de pakken neer wil gaan zetten. Dirk Marcellis en Younes Namli zijn lovend over de ontwikkeling die de ploeg doormaakt. In hun interviews die we vroeg op deze ochtend plaatsen, geven ze hun mening over de gang van zaken. 

Wedstrijden

Brighton - Stoke City (21.00 uur)

Het duel der Nederlanders in de Premier League. Bij de verrassende middenmotor Brighton staan Tim Krul, Davy Pröpper en Soufyan Ahannach onder contract, terwijl bij Stoke City Bruno Martins Indi, Ibrahim Afellay en Erik Pieters de kost verdienen. Wie van hen gaat er met de punten vandoor?

Jong AZ - Jong Ajax (20.00 uur)

Een duel tussen beloftenteams in de Jupiler League. Jong Ajax moet op bezoek in Alkmaar proberen om in het spoor te blijven van koploper NEC, dat vrijdag al met 1-3 won van De Graafschap. De Amsterdammers moeten winnen om het gat weer tot één punt te verkleinen.

Voetbal op tv

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7 - voetbaltalkshow

20.00 uur: Jong AZ - Jong Ajax, FOX Sports 1, live verslag van de Jupiler League-wedstrijd

21.50 uur: Jupiler League op maandag, FOX Sports 1, samenvatting van de Jupiler League-duels

22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen