Ibrahimovic: "Leeuwen herstellen niet zoals mensen"

18 november 2017, 22:10

Zlatan Ibrahimovic maakte zaterdagavond zijn rentree voor Manchester United in de wedstrijd tegen Newcastle United (4-1 zege). De Zweed was zeven maanden afwezig vanwege een knieblessure, maar is inmiddels weer helemaal hersteld.

Nadat Ibrahimovic een zware knieblessure opliep in de Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht afgelopen seizoen, was het heel even de vraag of het einde carrière zou zijn voor de aanvaller. Zlatan zelf twijfelde er nooit aan dat hij zijn rentree zou gaan maken. "Nee, want leeuwen herstellen niet zoals mensen", zegt hij in gesprek met BT Sport. "Dit was speciaal. Ik maak me geen zorgen, want ik weet wat ik doe. Ik heb hier heel hard voor getraind en veel opgegeven."

"Het was niet makkelijk, zeker niet in mijn geval. Het was niet alsof ik lekker op vakantie was", blikt de 36-jarige Ibrahimovic terug op zijn revalidatieperiode.  "Het was een lastige zomer ook omdat ik nergens een contract had. Zodra ik tekende bij United heb ik me volledig op het team gefocust. Ik wilde iets terug doen en het team zo goed mogelijk helpen. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik weer kan voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen