United wint ruim van Newcastle bij rentree Ibrahimovic

18 november 2017, 20:34

Manchester United houdt aansluiting bij koploper Manchester City na een overwinning op Newcastle United. In eigen huis kwam de ploeg van José Mourinho al snel op achterstand, maar uiteindelijk werd er een overtuigende 4-1 zege geboekt.

Manchester United kwam na veertien minuten spelen op achterstand. Dwight Gayle opende de score voor de bezoekers. De thuisploeg schrok daarna wakker en werd enkele keren gevaarlijk. Marcus Rashford deed een goede poging, maar zag zijn inzet naast het doel verdwijnen. De gelijkmaker kwam er pas na 37 minuten via Anthony Martial. Nog voor rust boog United de achterstand om in een voorsprong. Na een goede voorzet van Ashley Young was het Chris Smalling die scoorde.

Ook in de tweede helft was Manchester United de bovenliggende partij. Het duurde dan ook niet lang voor de derde treffer van de thuisploeg een feit was. Paul Pogba tekende van dichtbij voor de 3-1. 'Twintig minuten voor tijd bepaalde Romelu Lukaku de eindstand op 4-1. Na een een-tweetje met Juan Mata schoot hij hard raak. Voor Manchester United was er nog een meevaller, want Zlatan Ibrahimovic maakte na zeven maanden blessureleed zijn rentree. De Zweed verving na 77 minuten Anthony Martial.

Door de zege blijft Manchester United in het spoor van koploper Manchester City. City won eerder op zaterdag al met 0-2 van Leicester City en komt daardoor op 34 punten te staan. United is na vandaag de nummer twee met 26 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen