Weer teleurstelling voor Feyenoord na late remise tegen VVV

18 november 2017, 20:39

Feyenoord heeft geen verandering aan weten te brengen in de reeks teleurstellende resultaten in de Eredivisie van de afgelopen tijd. In eigen huis had de thuisploeg een royaal veldoverwicht tegen VVV-Venlo, maar wist het te weinig kansen te creëren. De thuisploeg kwam vlak na rust op voorsprong, maar VVV kwam kort voor tijd langszij: 1-1.

Het begin van Feyenoord was stormachtig. VVV werd onmiddellijk vastgezet op de eigen helft en kon maar een ding: met man en macht verdedigen. Feyenoord had daar zichtbaar moeite mee en speelde voor de theepauze in een te laag tempo om het de gasten echt lastig te maken. De rood-witten kwamen welgeteld tot één schot op doel. Er ontbrak duidelijk snelheid en variatie in het spel van de thuisploeg.

Feyenoord begon scherp na de pauze. Dat wierp al snel zijn vruchten af. Na een prachtig balletje van Jens Toornstra verscheen Nicolai Jørgensen vrij voor Unnerstall. Waar de lange hoek de meest logische leek koos de spits met succes voor de korte: 1-0. Enkele minuten later had Tonny Vilhena VVV de nekslag uit kunnen delen. Een schot van de middenvelder belandde op de buitenkant van de paal. De Venlonaren bleven zodoende in de wedstrijd, maar hadden weinig te zeggen.

Feyenoord-doelman Jones werd daarbij compleet verrast: 1-1. Na een ietwat timide slotfase bleek dat uiteindelijk ook de eindstand, waardoor beide ploegen opnieuw geen overwinning konden bijschrijven. Feyenoord zal daarmee zwaar teleurgesteld zijn, voor VVV voelt het ene puntje er waarschijnlijk wél als drie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen