Istanbul Basaksehir geeft Galatasaray pak rammel in kraker

18 november 2017, 19:33

De kraker tussen nummer twee Istanbul Basaksehir en koploper Galatasaray in de Turkse Super Lig was zaterdag bijzonder eenzijdig. In het eigen Basaksehir Fatih Terim Stadyumu versloeg Istanbul Basaksehir de stadgenoot met maar liefst 5-1.

Emmanuel Adebayor was met drie doelpunten de grote man aan de kant van Istanbul Basaksehir. De oud-speler van onder meer Arsenal, Manchester City, Real Madrid en Tottenham Hotspur was verantwoordelijk voor de 2-0, 3-1 en 4-1 (penalty). Joseph Attamah bracht Basaksehir in de 25ste minuut op 1-0, Hakan Özmert tekende in de slotfase voor het slotakkoord. Bafetimbi Gomis maakte tien minuten na rust de aansluitingstreffer voor Galatasaray, maar dat bleek slechts een eredoelpunt.

Door het resultaat gaan Galatasaray en Basaksehir, waar Eljero Elia vanavond 86 minuten meespeelde, nu samen aan kop in de Turkse competitie. Ze hebben allebei na twaalf speeldagen 26 punten. Besiktas, dat vrijdag 0-0 speelde tegen Akhisar Belediyespor, bezet met 22 punten plek drie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen