Cavani helpt PSG aan eenvoudige zege op Nantes

18 november 2017, 19:01

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond een eenvoudige 4-1 overwinning geboekt op Nantes. Daarmee profiteert de koploper van de Ligue 1 van het gelijkspel van AS Monaco. PSG loopt door de zege verder uit en komt zes punten los te staan.

Edinson Cavani opende na 38 minuten spelen op aangeven van Javier Pastore de score op het Parc des Princes. Nog voor rust verdubbelde de thuisploeg de stand. Angel Di Maria tekende voor de 2-0. Zijn voorzet werd door niemand meer aangeraakt en rolde uiteindelijk binnen bij de tweede paal. Na rust kwam Nantes terug. Met een uur spelen op de klok tekende Prejuce Nakoulma voor de aansluitingstreffer. Lang konden de bezoekers daar niet van genieten, want vijf minuten later zorgde Pastore ervoor dat de marge weer twee was. Hij zorgde met een van richting veranderd schot voor de 3-1.

Het slotakkoord was vervolgens voor Cavani. Hij tekende met zijn tweede treffer van de avond tien minuten voor tijd voor de 4-1. Dat bleek uiteindelijk ook de eindstand. De twee doelpunten van Cavani betekenden alweer zijn veertiende en vijftiende treffer van het seizoen. Daarmee gaat hij aan kop in het klassement voor de Gouden Schoen.

PSG doet goede zaken door de 4-1 zege en profiteert van het gelijkspel van AS Monaco tegen Amiens op vrijdag. Het puntenverschil met de nummer twee bedraagt daardoor nu zes punten. Nantes is de huidige nummer vijf op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen