Barça wint in afwachting van Madrileense derby bij Leganes

18 november 2017, 19:19

FC Barcelona kan vanavond ontspannen kijken naar de derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid. De Catalaanse club won zaterdag de uitwedstrijd tegen CD Leganes, dat bekendstaat om haar stugge speelwijze, met 0-3.

In de eerste elf speelronden van dit La Liga-seizoen kreeg Leganes slechts acht tegendoelpunten. Mede daardoor staat het keurig in het linkerrijtje. Wel verloor Leganes haar laatste twee wedstrijden, tegen Sevilla (2-1) en Valencia (3-0), en ook thuis tegen FC Barcelona zat er geen stunt in.

Luis Suárez bracht FC Barcelona in de 28ste minuut aan de leiding in het Estadio Municipal de Butarque, door van dichtbij te scoren in de rebound. Na een uur was de oud-speler van FC Groningen en Ajax ook verantwoordelijk voor de 0-2. Paulinho zorgde in de slotfase voor de 0-3 eindstand.

Met 34 punten uit twaalf wedstrijden is FC Barcelona de onbedreigde koploper in Spanje. Het heeft zeven punten meer dan nummer twee Valencia, dat zondag nog wel op bezoek gaat bij Espanyol. Atlético en Real delen met ieder 23 punten de derde plaats en staan later op de avond (aftrap 20.45 uur) nog tegenover elkaar in het Estadio Wanda Metropolitano van Atlético.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen