Pochettino baalt van arbitrage: "Ik hoef niets te zeggen"

18 november 2017, 16:50

Mauricio Pochettino, de manager van Tottenham Hotspur, baalde na de verloren derby bij Arsenal (2-0) van de arbitrage. Aan beide doelpunten van de thuisclub in het Emirates Stadium hing een luchtje van buitenspel.

"Ik hoef niets te zeggen, het was duidelijk voor iedereen in het stadion en thuis. Het is niet eenvoudig om het te accepteren, want we hebben de wedstrijd verloren. We zullen echter wel moeten en weer vooruitkijken", aldus Pochettino bij Sky Sports. "De vrije trap voor het eerste doelpunt en de eerste goal waren duidelijk buitenspel, de tweede misschien ook. Daarnaast had Granit Xhaka zijn tweede gele kaart moeten krijgen. Soms ben je teleurgesteld en gefrustreerd omdat kleine details een grote invloed hebben."

"Qua schoten op doel, schoten totaal, balbezit et cetera was het een gelijk opgaande partij", vervolgde Pochettino. "Ik ben teleurgesteld, want mijn team heeft wel een enorme inspanning geleverd. Je hebt kunnen zien wat er is gebeurd en de kleine details waren tegen ons, op die manier wordt het lastig om te winnen. Niettemin ben ik heel trots op de inspanning die mijn ploeg heeft geleverd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen