Verbeek tegen Heerenveen: "Het is een ongelofelijke bemoeial"

18 november 2017, 13:57

Voor Gertjan Verbeek is het een bijzondere dag. De nieuwe trainer van FC Twente neemt het met zijn ploeg zaterdag op tegen sc Heerenveen, de club waar hij zo'n lange en rijke geschiedenis heeft. Voormalig Heerenveen-voorzitter Riemer van der Velde kan zich zijn samenwerking met Verbeek nog goed voor de geest halen.

Verbeek speelde als speler lange tijd bij Heerenveen. "Hij stampte over het veld alsof er een kudde bizons langskwam", weet Van der Velde nog. "Met de absolute wil om wat te bereiken. Het was ook een ongelofelijke bemoeial. Hij had overal verstand van. Dat hoort ook bij Gertjan, hè", zegt hij tegen de NOS. "Maar er is goed met hem te werken. Hij heeft een mening en die had ik ook. Dat botste weleens, maar we kwamen er altijd uit omdat we luisterden naar elkaars argumenten. En als het niet lukte, dan deden we het gesprek de volgende dag gewoon over. Dan kwam het ook altijd weer goed."

Nu werkt Verbeek dus bij Twente, waar hij René Hake onlangs opvolgde. "Het zal moeten blijken of de stap naar Twente wel zo verstandig is. Het is bijna nooit verstandig om midden in een seizoen in te stappen. Dat is altijd moeilijk en er zit een gevaar aan. Maar ik hoop dat hij het goed gaat doen. Vanaf zondag dan, haha", besluit Van der Velde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen