[ITALIË] Chiesa verlengt bij Fiorentina, Immobile is fit

18 november 2017, 12:10   Bijgewerkt: 18 november 2017, 12:26

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje.

- Chiesa langer bij Fiorentina?

Fiorentina heeft dit weekend een mooie slag geslagen. De huidige nummer negen van de Serie A heeft het contract van Federico Chiesa verlengd. De lichtvoetige buitenspeler had nog een verbintenis tot de zomer van 2021, maar ligt nu tot 2022 vast. Het twintigjarige talent staat door zijn uitstekende spel naar verluidt in de belangstelling van meerdere Europese topclubs. (Clubsite)

- Immobile is fit

Ciro Immobile kan zaterdagavond zijn opwachting maken in de derby tegen AS Roma. De spits van Lazio Roma heeft bij de nationale ploeg van Italië fysieke malheur opgelopen, maar is op tijd fit geraakt voor de kraker in de Serie A. Omdat collega-aanvallers Felipe Caicedo en Felipe Anderson in de lappenmand zitten bij Lazio, zou het een enorme domper zijn als ook Immobile niet had kunnen spelen. (diverse media)

Lees ook: Speleranalyse: Immobile

- Benatia kan spelen bij Juventus

Medhi Benatia kan dit weekend in actie komen voor Juventus, dat het zondag op gaat nemen tegen Sampdoria. In het laatste duel voor de interlandperiode ontbrak de Marokkaan nog bij de topclub, maar zondag kan hij wel spelen. "Ik voel me weer goed", vertelt de verdediger. Benatia kwalificeerde zich vorige week met zijn land voor het WK in Rusland. (Sky)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen