Besiktas op eigen veld niet langs Akhisar Belediyespor

17 november 2017, 20:02

Besiktas dreigt verder achterop te raken in de Turkse titelstrijd. De titelverdediger kwam vrijdag in de thuiswedstrijd tegen Akhisar Belediyespor niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Ricardo Quaresma kreeg een grote kans om Besiktas de winst te bezorgen, maar hij miste in de elfde minuut een penalty.

Bij Besiktas had Jeremain Lens een basisplaats. Hij werd in de rust vervangen door Cenk Tosun. Ryan Babel kwam 25 minuten voor tijd binnen de lijnen bij de thuisclub. Vijf minuten eerder had basisspeler Marvin Emnes het veld verlaten bij Akhisar. Zijn vervanger Paulo Henrique, oud-speler van sc Heerenveen, werd in de 75ste minuut met rood van het veld gestuurd.

Met 22 punten uit twaalf wedstrijden staat Besiktas derde in de Turkse competitie. Koploper Galatasaray heeft al 26 punten en gaat zaterdag nog op visite bij Istanbul Basaksehir, dat tweede staat met 23 punten.