FC Utrecht en Excelsior maken elkaar complimenten

17 november 2017, 19:03

FC Utrecht en Excelsior delen na elf speeldagen met ieder zeventien punten de zevende plaats in de Eredivisie. Opvallend is dat de Kralingers dertien van haar punten op vreemde bodem behaalden, in vijf wedstrijden. FC Utrecht-coach Erik ten Hag is dan ook op zijn hoede; komende zondag staan beide teams tegenover elkaar in Stadion Galgenwaard.

"Excelsior is een heel onaangename tegenstander en dat is een compliment voor de ploeg uit Rotterdam", aldus Ten Hag op de officiële website van FC Utrecht. "We zullen zondag heel goed moeten zijn en er hemel en aarde voor moeten bewegen om Excelsior op de knieën te krijgen. We zien het als een mooie uitdaging."

Ten Hag kan tegen Excelsior niet beschikken over de geschorste Zakaria Labyad en de geblesseerden Simon Makienok, Jean-Christophe Bahebeck, Anouar Kali, Patrick Joosten en Chris David. Edson Braafheid geldt als een twijfelgeval. Alessandro Damen, Lorenzo Burnet, Jinty Caenepeel, Shane O'Neill en Desevio Payne ontbreken bij Excelsior.

Van der Gaag

"FC Utrecht is een goede ploeg, dus ik verwacht zondag weer een lastige wedstrijd", zegt Excelsior-coach Mitchell van der Gaag op de clubwebsite. Utrecht won voor de interlandperiode met 1-2 bij Ajax. Daarvoor had de formatie uit de Domstad een mindere reeks met twee nederlagen en een gelijkspel. "Dat telt voor mij niet", reageert voormalig Utrecht-speler Van der Gaag. "Ze zijn bovendien heel vroeg aan het seizoen begonnen vanwege de Europa League. Met het thuispubliek erachter zal het zondag zeker weer een lastige wedstrijd gaan worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen