Willem II heeft Sol terug voor ontmoeting met Sparta

17 november 2017, 16:23

Fran Sol kan weer wedstrijdminuten maken voor Willem II. De Spaanse aanvaller behoort tot de selectie van de Tilburgse club voor de thuiswedstrijd van morgen (zaterdag, aftrap 20.45 uur) tegen Sparta. Bij Sol werd enkele weken geleden een teelbaltumor succesvol verwijderd. Jordens Peters en Etien Velikonja ontbreken bij Willem II vanwege een blessure.

Willem II verloor haar laatste eredivisieduels van Ajax en AZ, al zag coach Erwin van de Looi wel positieve dingen in het spel. "We moeten de opgaande lijn de komende weken omzetten in punten", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. Op de vraag of Bartholomew Ogbeche tegen Sparta zijn eerste basisplaats van dit seizoen krijgt, antwoordt Van de Looi: "Ogbeche maakt een zeer fitte indruk en scoort de laatste tijd met regelmaat bij Jong Willem II. Het is een optie om met hem te beginnen, maar dat geldt net zo zeer voor enkele andere jongens."

Pastoor

Sparta pakte in de laatste drie duels vijf punten en klom zodoende naar de dertiende plaats in de stand. Coach Alex Pastoor ziet voor het treffen met Willem II weinig reden tot verandering. "Op een gegeven moment kom je tot een samenstelling waar je het meest succesvol mee kunt zijn. Maar je kijkt wel of iedereen fit is en of de wedstrijd om hetzelfde gereedschap vraagt als de vorige. Dan kun je wel eens wat wijzigen, hebben we de vorige wedstrijd ook gedaan, maar belangrijk is dat je een grote kern hebt die de wedstrijden doorkomt", vertelt Pastoor bij RTV Rijnmond.

Bart Vriends, Paco van Moorsel, Janne Saksela, Mark Veenhoven en George Dobson ontbreken bij Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen