Feyenoord heeft Van Beek, Nieuwkoop en Vermeer terug

17 november 2017, 14:52   Bijgewerkt: 17 november 2017, 15:57

Feyenoord kan zaterdag tegen VVV-Venlo weer beschikken over het trio Sven van Beek, Bart Nieuwkoop en Kenneth Vermeer. Het drietal is voldoende hersteld van hun blessures, zo meldde Giovanni van Bronckhorst vrijdag op de persconferentie. Met Renato Tapia neemt Feyenoord geen risico. De Peruviaan krijgt hoogstwaarschijnlijk rust.

Van Beek is terug van een heupblessure, die hij vorige maand opliep in de thuiswedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Nieuwkoop raakte geblesseerde aan zijn hamstring in het competitieduel met ADO Den Haag. Vermeer ontbrak tegen ADO vanwege een enkelblessure. "Ze hebben alle drie de hele week getraind en zijn inzetbaar", aldus Van Bronckhorst.

Tapia kan dit weekend bijtanken. Met Peru kwalificeerde hij zich ten koste van Nieuw-Zeeland voor het WK. "We nemen geen risico met Renato. Hij is de afgelopen weken bijna letterlijk de hele wereld over gevlogen. We gaan bekijken hoe hij er aan toe is, maar de kans dat hij rust krijgt is heel groot."

De langer geblesseerden Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden ontbreken zaterdag tegen VVV-Venlo. "Zij werken kei- en keihard om terug te komen, dat is heel goed om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen