Van Bronckhorst blij met WK-gangers: "Belangrijk voor uitstraling"

16 november 2017, 19:41

Dat Feyenoorders zich hebben geplaatst voor het WK doet Giovanni van Bronckhorst goed. Karim El Ahmadi, Sofyan Amrabat (Marokko), Nicolai Jørgensen (Denemarken) en Renato Tapia (Peru) kwalificeerden zich deze week voor het eindtoernooi in Rusland. "Ik ben daar best blij mee."

"Het geeft spelers een goed gevoel en vertrouwen. Ze hebben iets om naar uit te kijken", zegt Van Bronckhorst tegen Feyenoord TV. "Het is een speciaal moment in je carrière om een eindronde te spelen. Het WK is het hoogste wat je kunt bereiken. Ik denk dat de spelers ook trots zijn."

Daarbij gaat Sam Larsson ook naar het WK met Zweden, mocht hij komende zomer een oproep krijgen. "Het is voor mij een verrassing dat Italië eruit ligt. Wellicht als Sam een goed seizoen speelt, hij ook mee kan."

Feyenoord kan vanuit de Eredivisie zomaar hofleverancier op het WK zijn. "Dat is belangrijk voor de uitstraling als club. Het blijft natuurlijk een toptoernooi met de beste spelers ter wereld. En daar speelt dan ook een aantal van mijn spelers. Dat doet mij goed, en is ook goed voor de club dat spelers van Feyenoord zich op dit podium kunnen meten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen