PSV-fans mogen weer met de bus afreizen naar Amsterdam

16 november 2017, 14:12

De supporters van PSV zijn beloond voor goed gedrag. Ze zijn niet langer meer verplicht om naar een uitwedstrijd met de trein te reizen, maar mogen weer gebruik maken van een buscombi. Dat hebben de betrokken partijen afgesproken.

De supportersvereniging van de Eindhovenaren was op z'n zachtst gezegd blij met de verplichte treinregeling die de laatste jaren gold. "We hebben dan ook veel geklaagd en het is ook goed om een signaal af te geven als er iets gebeurt dat een stapje richting normalisatie van de behandeling van supporters betekent. De situatie is nog verre van ideaal, maar het is goed dat dit weer kan", vertelt voorzitter Harrie Timmermans tegenover het Eindhovens Dagblad.

Vorig jaar mochten de PSV-fans naar Feyenoord ook weer met de bus afreizen. Dat verliep destijds zeer soepel. "Als er in Amsterdam geen trammelant is, zetten we in de toekomst weer nieuwe stappen in de goede richting. De situatie dat iedereen bij wijze van spreken vrij naar het stadion kan rijden of treinen is nog ver weg. Een PSV-fan die uit Utrecht komt, moet eerst naar Eindhoven en kan dan naar Amsterdam, moet dan weer naar Eindhoven en kan tenslotte pas naar huis. Daar willen we zo snel mogelijk vanaf, maar zover is het nog niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen