[DUITSLAND] Rekik weer fit, Bayern in gesprek met Wagner

16 november 2017, 12:49   Bijgewerkt: 16 november 2017, 13:13

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

- Rekik weer fit

Hertha BSC-verdediger Karim Rekik is weer terug op de training in Berlijn. De man die bij het Nederlands elftal afhaakte vanwege ziekte lijkt op tijd fit voor het duel met Borussia Mönchengladbach dat zaterdagavond op de rol staat in de Bundesliga. Lees ook: Rekik floreert in Berlijn na leerzame periode in Marseille. (Clubkanaal)

- Bayern wil Wagner

Sandro Wagner lijkt de stand-in te worden van Robert Lewandowski. 1899 Hoffenheim-trainer Julian Nagelsmann bevestigde de gesprekken tussen beide partijen. "Hij heeft nog een paar jaar contract, dus zal 'ie wat moeten kosten. Alleen de taxi betalen is niet genoeg." (Clubkanaal)

{image[315733][right-half][]}- Weigl gaat starten

Peter Bosz maakt in zijn opstelling vrijdagavond ruimte voor Julian Weigl. Hij krijgt de voorkeur boven Nuri Sahin op de plek meteen voor de verdediging. Hij moet de nummer zes positie in gaan vullen bij Borussia Dortmund, vanwege 'zijn aanvallende kwaliteiten'. (Kicker)

- Bürki niet bang voor Onana

In Duitsland gaan de geruchten dat Bosz Ajax-doelman André Onana naar Borussia Dortmund wil halen als vervanger van Roman Bürki. De Zwitserse goalie ligt er echter niet wakker van. "Pas als de clubleiding naar mij toekomt met dit verhaal, zou ik er iets van weten. Ik hoef niet in de war te raken." (Sport1)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen