[SPANJE] Xabi Alonso ziet Spanje als favoriet, Isco is inzetbaar

16 november 2017, 14:00

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje:

- Spanje als favoriet

Xabi Alonso ziet de nationale ploeg van Spanje als favoriet voor het WK in Rusland van 2018. De nieuwe impulsen van de jaren vindt de middenvelder uitstekend. Ook voor bondscoach Julen Lopetegui heeft hij lovende woorden: "Hij doet het fantastisch. Hij is heel dynamisch als het neerkomt op de spelsystemen. (SetFútbol)

- Guilherme Arana naar Sevilla

Barcelona en Atlético Madrid zijn in de strijd om verdediger Guilherme Arana afgetroeft door Sevilla. De 20-jarige linksback, die woensdagnacht kampioen van Brazilië werd, vertrekt namelijk naar Sevilla, volgens het dagblad. "Dit is een fantastische stap voor mij, naar Europa", aldus Arana. (Estadio Deportivo)

- Isco inzetbaar

Real Madrid kan in de derby met Atlético Madrid beschikken over middenvelder Isco. De international liep met Spanje een bovenbeenblessure op. Hij keerde eerder terug naar Madrid en lijkt (mede) daardoor fit genoeg om in actie te komen. (Football-Espana)

{image[307947][right-half][]}- Oblak blij met Wanda

Het nieuwe stadion van Atlético Madrid bevalt goed bij doelman Jan Oblak. "Het Vicente Calderon was een prachtig stadion, maar natuurlijk is het Estadio Wanda Metropolitano zeer spectaculair en dat zal ons helpen om onze successen te behouden", vindt hij. (Clubsite)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen