[ENGELAND] Alderweireld langer out, Coutinho content

16 november 2017, 11:43   Bijgewerkt: 16 november 2017, 15:14

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Coutinho content

Liverpool-ster Coutinho is weer helemaal happy bij Liverpool. De Braziliaan die deze zomer nog naar FC Barcelona wenste te gaan, is weer helemaal terug bij The Reds en voelt zich nog beter worden. "Ik word elke dag nog sterker", aldus de aanvaller. "In Engeland word je sowieso beter in alle facetten van het spel. Dat is ook de reden dat ik mezelf verbeterd heb de laatste jaren."

- Alderweireld geblesseerd

Tottenham-verdediger Toby Alderweireld is langer 'out' dan vooraf verwacht. Na zijn blessure die hij opliep in de Champions League tegen Real Madrid leek hij al snel op de weg terug, maar dat blijkt niet te kloppen. "Het gaat langer duren dan gedacht. Voor de kerst zal hij niet meer meespelen vermoedelijk", aldus coach Mauricio Pochettino. (Clubsite)

{image[317730][left-half][]}- Giroud haakt af

Arsenal kan in de Londense derby met Tottenham Hotspur niet beschikken over Olivier Giroud. De Franse aanvaller raakte in een oefenduel met Wales geblesseerd aan zijn dijbeen en mist definitief het treffen met de Spurs. (Clubsite)

- Zlatan in 2017 nog in actie

Als het aan José Mourinho ligt, maakt Zlatan Ibrahimovic nog dit kalenderjaar zijn rentree bij Manchester United. De oefenmeester is zeer positief over het herstel van de knieblessure van de Zweedse superster. "Hij is een leeuw, een vechter. We verwachten dat hij in 2017 weer terug is. Een prachtig herstel", aldus de Portugees. (Sky Sports)

- Lineker gaat loten

Gary Lineker gaat een rol spelen tijdens de loting van het WK 2018 in Rusland. Samen met in elk geval Miroslav Klose zal hij op 1 december onderdeel zijn van het bepalen van de groepen. De samenwerking is saillant: Lineker had in het verleden heel vaak kritiek op de FIFA. (Mirror)

{image[315587][right-half][]}- Lallana staat voor rentree

Uitgerekend tegen zijn oude club staat Adam Lallana voor zijn rentree bij Liverpool. Dit seizoen kwam de middenvelder nog niet in actie vanwege een bovenbeenblessure, maar eindelijk lijkt hij fit genoeg om minuten te maken namens Liverpool. (Clubwebsite)

- Robinho tevreden met loopbaan

Hoewel de Braziliaan Robinho de allergrootste verwachtingen niet heeft kunnen waarmaken, is hij tevreden met zijn loopbaan. Dat hij vergeleken werd met Pelé, deed hem weinig. "Er is maar één Pelé. Hij is de beste. Ik denk dat ik mijn potentie heb waargemaakt. Als ik ergens spijt van heb, is het dat ik de fans van Manchester City geen trofee heb kunnen geven." (Daily Mail)

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen