Vitesse wil haast maken met het aanstellen opvolger Allach

16 november 2017, 08:41

Vitesse is naarstig op zoek naar een opvolger voor Mohammed Allach. De vervanger van de naar Maccabi Haifa vertrokken technisch directeur moet in elk geval de goedkeuring krijgen van de Russisch-Oostenrijkse commissaris Yevgeni Merkel, die dicht bij clubeigenaar Alexander Tsjigirinski staat. Ook is er haast geboden: de Arnhemmers willen voor het einde van het jaar een nieuwe 'td' presenteren.

Dat meldt De Gelderlander. In 2013 werd het headhuntersbedrijf van Merkel nog gebruikt om een nieuwe technisch directeur aan te stellen. Dat zal ditmaal niet zo zijn, verzekert algemeen directeur Joost de Wit tegenover hetzelfde dagblad. "De situatie van 2013 is niet te vergelijken met Vitesse nu. De club heeft grote stappen vooruit gemaakt. We hebben zeer kundige mensen in dienst. Wij kennen de markt."

In eerste instantie wordt er een profielschets gemaakt die leidend is in de zoektocht. "Pas als de profielschets af is, kunnen we ook echt het veld in", aldus De Wit. Tot die tijd neemt Marc van Hintum de honneurs waar. Hij wil echter hoofdscout blijven van Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen