KNVB volgt plan voor toernooi met WK-afwezigen met interesse

15 november 2017, 17:25

Het plan voor een toernooi tussen WK-afwezigen wordt door de KNVB met interesse gevolgd. Media uit de Verenigde Staten berichten hierover, maar zijn deze plannen voor de Nederlandse bond nog pril. Verdere details over het plan voor het toernooi voor WK-afwezigen, zoals het aantal deelnemers en de speeldata, zijn op dit moment nog niet bekend.

"We volgen die ontwikkeling met belangstelling", heeft een woordvoerder van de KNVB laten weten aan de NOS. De Amerikaanse plannen vernam de bond tot dusver alleen via de media. "We hebben nog geen contact gehad met de initiatiefnemers en kunnen daarom nog niet inhoudelijk op het plan reageren."

De Verenigde Staten ontbreken voor het eerst sinds 1986 op het WK. Meer landen die niet zouden misstaan op het eindtoernooi zitten in hetzelfde schuitje als de Verenigde Staten en Nederland. Ook de nationale ploegen van Italië, Tsjechië, Ierland, Wales, Oekraïne, Turkije, Griekenland, Hongarije, Noord-Ierland, Chili, Kameroen en Ghana zijn onder andere afwezig in Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen