[Partner content] Top-vijf trending trainingspakken: PSG en Real aan kop

15 november 2017, 12:30   Bijgewerkt: 21 januari 2019, 13:09

De voetbaltrainingspakken zijn samen met voetbalschoenen en voetbalshirts op dit moment één van de meest populaire producten binnen het voetbal. Het grootste verschil is dat de trainingspakken niet alleen op het veld gedragen worden, maar vooral ook daarbuiten als fashion item. De pakken worden gemaakt door de grootste sportmerken ter wereld. Nike en adidas zijn de bepalende spelers in de voetbalwereld. Niet voor niets. Want deze merken ontwikkelen met de nieuwste technologie de beste trainingspakken.

Je hebt de normale edities en je hebt de trainingspakken voor voetbalclubs. De pakken voor clubs zijn momenteel immens trending. De profvoetballers dragen het overal. Op weg naar de wedstrijd, tijdens de warming up en natuurlijk tijdens de trainingen. Zo zien de fans hun idolen constant in zo'n mooi pak. Wij vroegen ons af welke 5 trainingspakken nou het populairst zijn? Welke kleuren hebben deze pakken? Welke grote spelers dragen het? Wij zochten dit samen met Sportshowroom.nl uit om jou een mooi overzicht te geven van de 'must have'-trainingspakken van dit moment. Dit hebben wij meetbaar gemaakt door te kijken welke voetbalpakken het vaakst online gezocht worden. Aan de hand van deze zoekopdrachten hebben wij deze top-vijf bepaald.

5. Juventus FC en Man City

Beide clubs zijn al kampioen geworden van hun nationale competitie. Beide ploegen hebben een selectie die barst van de kwaliteit. Maar beide ploegen snakken ook naar Europees succes. Kortom: het zijn twee topploegen die een top trainingspak nodig hebben. Het Nike-pak van City is gemaakt voor snelheid. Het team bestaat uit wonderkinderen en wereldtoppers, die onder leiding van de Catalaanse succescoach Pep Guardiola voor flitsend voetbal zorgen. Het paarse en blauwe trainingspak van de Citizens is net zo flitsend en op maat gemaakt als het voetbal dat ze spelen. Kevin de Bruyne, David Silva, Kun Agüero en Gabriel Jesus lopen hier wekelijks in rond.

4. Manchester United, Bayern München en Chelsea FC

Op nummer vier komen er drie grote kampioenen aan bod. Het Nike Chelsea-trainingspak is waar Eden Hazard, N'Golo Kanté en Álvaro Morata keihard in trainen om de titel in de Premier League te prolongeren. The Blues hebben de keuze uit meerdere kleuren. Zo is er een blauwe, witte en turquoise editie beschikbaar. Manchester United en Bayern München zijn twee clubs met de grootste achterbans ter wereld. Beide clubs worden gesponsord door adidas. Deze hebben een sweatpak, presentatiepak en een normaal trainingspak ontworpen.

Voor United is er een kledinglijn met grijs als hoofdkleur. Mede gedragen door de Belgische topscorer aller tijden Romelu Lukaku en de Franse superster Paul Pogba. Bij Bayern München zijn dat de kleuren rood en blauw. Deze pakken worden gedragen door spelers als Jérôme Boateng, Robert Lewandowski en natuurlijk onze ster Arjen Robben. Er is één ding wat deze drie trainingspakken gemeen hebben: het straalt succes uit.

[photo,110200,left,]

{image[322404][right-half][]}3. FC Barcelona en AFC Ajax

Beide clubs staan bekend om hun uitstekende jeugdopleiding en hun attractieve voetbal, geïnspireerd door Johan Cruijff. Het zijn twee clubs die graag domineren op het veld, met veel balbezit. Bij FC Barcelona worden de Nike trainingspakken onder andere gedragen door het supertrio Lionel Messi, Luis Suarez en Ousmane Dembélé. De oranje, rode en zwarte Barcelona-pakken zien er stralend uit en geven de spelers extra elan als het team weer eens succes boekt.

In Amsterdam breken er elk jaar grote talenten door. Op De Toekomst wordt het adidas Ajax-trainingspak daarom ook met trots gedragen. De ene dag in het blauw, de andere dag in het wit-rood. De pakken van deze voetbalclubs zitten niet alleen lekker, maar zien er er ook nog eens uiterst strak uit. 

2. Real Madrid CF

Real Madrid is één van de meest succesvolle clubs ter wereld met een enorme fanbase. Het is de club van de wereldsterren, waar elke week door de fans een overwinning met mooi voetbal wordt verwacht. Real Madrid is de favoriete voetbalclub van velen. Het maagdelijk wit is voor iedereen iets magisch. Dit wit vormt ook de basis voor het volledig witte Real Madrid trainingspak. Daarnaast is er één helemaal in het zwart verkrijgbaar. Dé man van Real Madrid is natuurlijk Cristiano Ronaldo. Een fenomeen die het Santiago Bernabeu vaak laat schudden op z'n grondvesten, met zijn fabelachtige dribbels, acties en goals. Het is een ijdele speler die er altijd in stijl bijloopt. Dus het is logisch dat het Real Madrid trainingspak er ook dit jaar weer prachtig uitziet.

[photo,110199,left,]

1. Paris Saint-Germain

In Parijs smelt mode samen met voetbal. Het PSG-trainingspak is daar een mooi voorbeeld van. Niet voor niets is dit het populairste trainingspak van dit moment. Een indrukwekkend design, ontworpen door Nike voor de spelers van Paris-Saint Germain. De club betaalde deze zomer miljoenen om superster Neymar binnen te halen. Op weg naar een wedstrijd of tijdens het trainen: het stralende PSG trainingspak zorgt ervoor dat het stijlicoon er altijd goed bij loopt. Neymar en de spelers blinken niet alleen uit met hun spectaculaire voetbal, maar ook met hun PSG trainingspak. Alle fans en nieuwe bewonderaars willen het rode, witte of blauwe PSG-pak zeker hebben. Het is hét trainingspak van dit moment, waar naast Neymar JR ook grote spelers als Marco Verratti, supertiener Kylie Mbappé en de doelpuntenmachine Edinson Cavani in schitteren. Kortom: een absolute must have.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen