[ENGELAND] Wenger denkt aan bondscoachschap, Butland 'out'

15 november 2017, 11:45

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Butland geblesseerd

Stoke City kan de komende weken niet beschikken over doelman Jack Butland. Tijdens een training van de nationale ploeg van Engeland liep hij een gebroken vinger op. Hij ligt minimaal zo'n drie tot vier werken uit de roulatie. Tot die tijd is reservegoalie Lee Grant vermoedelijk zijn vervanger. (Clubsite)

{image[318484][right-half][]}- Lennon wil Everton helpen

Aaron Lennen is op de weg terug bij Everton. De aanvaller kampte in het begin van dit seizoen met blessureleed, maar wil nu weer belangrijk worden bij The Toffees. Tegen Watford viel hij voor de derde keer dit seizoen in én gaf hij een cruciale assist. "Dit is het niveau wat ik de komende maanden wil halen bij Everton. De zege op Watford geeft ons veel vertrouwen", aldus de aanvaller. (Clubsite)

- Wenger staat wellicht open voor bondscoachschap

Op dit moment is Wenger nog altijd trainer van Arsenal, maar ondanks zijn 68-jarige leeftijd ziet hij zichzelf in de toekomst nog wel als bondscoach aan het werk gaan. "Misschien komt er wel een moment dat ik dat wil", laat hij weten. (beInsports)

- Premier League-trio krijgt complimenten

De Engelse bondscoach heeft het Premier League-trio Joe Gomez (Liverpool), John Stones (Manchester City) en Harry Maguire (Leicester) een compliment gegeven. De jonge verdedigers deden het uitstekend tegen Brazilië, zag ook Gareth Southgate. "Ze deden het alle drie goed. Joe (Gomez) werd zelfs man van de wedstrijd. Dat verdiende hij", aldus de keuzeheer. (Sky Sports)

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen