Eriksen imponeert: "Ik denk nu meer als aanvaller"

Eriksen imponeert: "Ik denk nu meer als aanvaller"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 november 2017 – Christian Eriksen is de voetbalkoning van Denemarken. De oud-Ajacied leidde de Scandinaviërs dinsdag met een hattrick naar het WK 2018 in Rusland. Mede door de drie doelpunten van Eriksen won Denemarken de return in Ierland in de play-offs, na een 0-0 gelijkspel voor eigen publiek, met 1-5.

"Het gebeurt niet heel vaak dat ik een hattrick maak, het is dan ook ongelooflijk om het in de play-offs om een WK-ticket te doen", aldus Eriksen. "Dit zal heel veel betekenen voor mijn hele carrière en mijn hele leven. Ik denk dat ik mentaal ben gegroeid, ik schiet nu vaker op doel dan dat ik pass. Ik denk nu meer als een aanvaller."

Eriksen kreeg na afloop alle lof van bondscoach Age Hareide. "Hij was fantastisch", sprak de oefenmeester. "Hij is altijd fantastisch aan de bal, werkt hard voor de ploeg en is een inspiratie voor alle jongens om zich heen. Dat is het verschil tussen beide teams."

Reacties

gerelateerd