Van de Beek debuteert: "Dit vergeet je nooit meer"

15 november 2017, 08:19

Donny van de Beek zal de avond van gisteren, dinsdag 14 november 2017, nooit meer vergeten. De middenvelder van Ajax maakte die dag zijn debuut in het Nederlands elftal. In de oefeninterland in en tegen Roemenië viel Van de Beek zeven minuten voor tijd in voor Steven Berghuis.

"Ik ben natuurlijk hartstikke blij, dit vergeet je nooit meer", aldus Van de Beek in gesprek met De Telegraaf. "Ik heb alle jeugdelftallen van Oranje doorlopen. Hier kijk je lang naar uit, dit is een droom die uitkomt. Ik ben heel blij."

Van de Beek is trots op zijn Haasje, een onderscheiding die elke debutant in het Nederlands elftal krijgt. "De jongens wilden dat ik bij de uitreiking een kleine speech hield. Dat heb ik gedaan. Ik heb iedereen bedankt: de spelers en trainers, die het vertrouwen in me hebben", vervolgt hij. Op de vraag of hij het Haasje aan iemand opdraagt, bijvoorbeeld aan zijn vader of Abdelhak Nouri, antwoordt Van de Beek: "Nouri zou hartstikke trots zijn geweest. Dat is mijn familie ook. Dit vergeten we nooit meer. Hier gaan we met z'n allen van genieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen