Frankrijk geeft het weg tegen Duitsland, Lukaku helpt België

14 november 2017, 22:56

Frankrijk kwam tegen Duitsland twee keer op voorsprong, maar wist de winst in de prestigieuze oefeninterland niet over de streep te trekken. Op Duitse bodem eindigde het dinsdagavond in een 2-2 gelijkspel door een late gelijkmaker van Lars Stindl.

Het oefenduel werd in gang geschoten door Anthony Martial, die in de 33ste minuut imponeerde met een werkelijk prachtige actie. De buitenspeler van Manchester United legde de Duitse verdediging met een heerlijke beweging in de luren en schonk Alexandre Lacazette een niet te missen kans. De spits van Arsenal mocht eindelijk eens in de basis starten en zag zijn naam direct terug op het scorebord.

Tien minuten na rust kwam Duitsland echter weer langszij. Timo Werner schoof koeltjes binnen op aangeven van Mesut Özil. Diens ploeggenoot bij Arsenal, Lacazette, deed die treffer een klein kwartier later echter alweer te niet. De Franse spits duwde de bal oog in oog met Kevin Trapp rustig in de verre hoek. Toch hield Frankrijk ook deze voorsprong niet vast. Nadat Martial een grote kans miste, sloeg Duitsland toe in blessuretijd. Lars Stindl was het eindstation na een snelle aanval waarin Özil en Mario Götze hoofdrollen vertolkten: 2-2.

 

Lukaku redt België

Enkele dagen na het veelbesproken 3-3 gelijkspel tegen Mexico leek België wederom een teleurstellend resultaat te gaan boeken tegen Japan. Romelu Lukaku voorkwam met een doelpunt in de 72ste minuut echter dat het in een doelpuntloze remise zou eindigen: 1-0. De spits is door zijn doelpunt nu topscorer aller tijden van de nationale ploeg. Kevin De Bruyne, die na het duel met Mexico kritiek had op bondscoach Roberto Martinez, kreeg rust en was er niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen