Spoorboekje: Oranje op rapport, interview met Houtman

15 november 2017, 10:13

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 15 november.

Nieuws

- Het vertrek van Jorritsma

Nadat alle aandacht naar het afscheid van Dick Advocaat ging de laatste dagen, zal er vandaag (woensdag) ook aandacht zijn voor de laatste interland van teammanager Hans Jorritsma. De KNVB gaf er dinsdag op haar website al aandacht aan. Wie volgt hem op bij onze voetbalbond?

Specials

- Zoals na elke interland geeft FCUpdate.nl cijfers aan de internationals van Oranje die in actie zijn gekomen. Dat doen we ook nu, na de oefeninterland tegen Roemenië. Wie geef jij welk cijfers?

Peter Houtman

Peter Houtman

Wedstrijden

- Australië - Honduras (10:00)

Doordat Australië onterecht een strafschop werd onthouden in de eerste wedstrijd, is er nog geen enkele beslissing gevallen tussen beide ploegen in de strijd om een WK-ticket. In Sydney willen de Socceroos revanche nemen, maar de druk ligt er wel flink op nadat Honderas-coach Jorge Luis Pinto opponent Australië er van beschuldigde hun training te bespioneren met een drone. Kan Honduras dat wraakgevoel vertalen naar vechtvoetbal?

De return in de Champions League van het vrouwenvoetbal staan weer op het programma. Lieke Martens won vorige week met 0-7 bij Ginta won, is het aardiger om ditmaal eens te volgen hoe Anouk Dekker het met Montepellier doet. De eerste wedstrijd eindigde in een 2-3 zege van de Nederlandse op Italiaanse bodem. Wordt het wederom zo'n spannende wedstrijd?

- Corinthians - Fluminense (00:45)

Ondanks een slechte periode voor de laatste drie zeges, kan Corinthians in de nacht van woensdag op donderdag voor de zevende keer in de clubhistorie kampioen van Brazilië worden. Dan moet het overigens nog wel 'even' afrekenen met Fluminense, dat is juist de nummer zeven van de Braziliaanse Serie A. Wordt het vannacht groot feest in Sao Paulo?

Voetbal op tv

16.00 uur: E-Divisie, FOX Sports - samenvattingen van de vierde speelronde in de E-Divisie  

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen