VVV bereikt akkoord en zet stap naar vernieuwde Koel

14 november 2017, 17:03

Het is een mooie dag voor VVV-Venlo. De eredivisionist heeft vandaag (dinsdag) namelijk een akkoord bereikt met de gemeente Venlo over de aankoop van de gronden en gebouwen rond stadion De Koel. Daardoor zet de club een grote stap naar het vernieuwen van de voetbaltempel.

VVV maakt een bedrag van 545.000 euro over naar de gemeente, zo valt te lezen in het statement van de club. De club wil het stadion graag vernieuwen om op die manier met de tijd mee te gaan "Dit is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de club", reageert algemeen directeur Marco Bogers. "We krijgen nu de mogelijkheid om het stadion op peil te brengen. De Trap Omhoog krijgt daarmee het gewenste vervolg. We willen heel graag sponsors en supporters betrekken bij het ontwikkelen van de plannen."

Ook voorzitter Haj Berden beseft dat de overeenkomst zeer goed nieuws is voor de toekomst van de club uit Venlo. "Fantastisch", is zijn eerste reactie. "Het is dringend noodzakelijk dat we het stadion gaan aanpassen aan de eisen van deze tijd. De supporters en sponsors verdienen meer comfort dan ze nu hebben. We kunnen daarmee aan de slag en dat is een belangrijke stap in de toekomst van de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen