Wijnaldum: "Bij Liverpool zijn we op elkaar ingespeeld"

14 november 2017, 11:38

Georginio Wijnaldum krijgt vaak de kritiek dat hij bij Liverpool vele malen beter speelt dan bij Oranje. Volgens de middenvelder heeft dat niet perse met de mindere prestaties van het Nederlands elftal te maken. Hij stelt dat vooral het aantal gezamenlijke trainingsuren het verschil maakt.

Wijnaldum erkent tegenover het Algemeen Dagblad dat er een verschil is in zijn spel bij Liverpool en bij het Nederlands elftal. "Maar het is te makkelijk om te zeggen dat het aan Oranje ligt. Natuurlijk, bij Liverpool trainen we dagelijks samen, zijn we op elkaar ingespeeld. Dat is bij een nationale ploeg, waar veel wisselingen zijn, anders. Maar dat is geen excuus. Ik moet mijn weg hier vinden om dezelfde prestaties te laten zien als bij Liverpool. Dat is een uitdaging."

Tijdelijk stoppen bij het Nederland elftal is niet bij Wijnaldum opgekomen. "Ik niet meer bij Oranje? Ik zou niet weten waarom niet. Ik speel heel graag voor Oranje, ondanks dat we nu twee grote toernooien hebben gemist", reageert hij verbaasd. "Ik had voor de duels met Schotland en Roemenië makkelijk af kunnen zeggen, want de enkel kan best rust gebruiken. Maar ik wil er gewoon bij zijn, ik ben een liefhebber."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen