Oranje gaat oefenen tegen Engeland en Spanje

14 november 2017, 13:08   Bijgewerkt: 14 november 2017, 13:26

De eerste tegenstander van Oranje in het nieuwe jaar is bekend. Het Nederlands elftal speelt volgend jaar maart een oefenwedstrijd tegen Engeland. Vier dagen na het treffen speelt Oranje een oefenwedstrijd in en tegen Spanje, meldt de KNVB.

Het duel met Engeland staat op het programma voor vrijdag 23 maart, met de Johan Cruijff Arena als decor. Nederland speelde in maar 2016 voor de laatste keer tegen de Three Lions. Op Wembley was Oranje met 2-1 te sterk. De KNVB heeft ook een oefenwedstrijd tegen Spanje bekendgemaakt. Op dinsdag 27 maart speelt het Nederlands elftal in het Zuid-Europese land. De locatie en het aanvangstijdstip moeten nog bepaald worden.

De vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland is tevens het eerste duel voor de opvolger van Dick Advocaat bij Oranje. In september begint vervolgens pas het echte werk wanneer de eerste speelronde van de Nations League op het programma staat. Daar kunnen Nederland Spanje en Engeland opnieuw treffen. Beide landen zijn namelijk ingedeeld in Divisie A.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen