El Khayati droomt van WK met Marokko: "Er is een kans"

14 november 2017, 08:33

Nasser El Khayati van ADO Den Haag ziet kans om met Marokko naar het WK te gaan. De 28-jarige middenvelder heeft genoeg geloof in eigen kunnen. "Ik zou zeker een versterking zijn. Ik kan in elk geval makkelijk mee met de Marokkaanse selectie."

El Khayati wacht nog op zijn debuut voor Marokko, dat zich zaterdag kwalificeerde voor het WK. Wat hem betreft komt daar verandering in. Hij gaat dolgraag mee naar Rusland. "Honderd procent. Het gaat lastig worden, want de jongens die nu bij de selectie zitten, hebben het voor elkaar gekregen", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Maar het WK is pas in juni. Er is dus gewoon een kans."

Uit de Eredivisie is El Khayati niet de enige die droomt van het WK. In Nederland spelen veel Marokkaanse spelers. "De buitenspelers van PEC Zwolle, Mokhtar en Namli, doen het momenteel goed. Labyad en Ayoub van FC Utrecht maken een goede kans. Er zijn zoveel goede Marokkaanse spelers dat ik anderen nu waarschijnlijk tekort doe. Ik denk dat ze na dit weekend allemaal denken: 'Ik heb nog een maandje of zes, zeven om een kans te maken op het WK'. Dat is een extra motivatie. Er lonkt iets prachtigs."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen