Nederland
0 – 2
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kallon betuigt spijt en krijgt werkstraf van 150 uur

Kallon betuigt spijt en krijgt werkstraf van 150 uur

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 november 2017 – SC Cambuur-voetballer Issa Kallon is veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur. In 2015 had de aanvaller seks met een veertienjarige meisje en is daarvoor bestraft door de rechter. Wel valt de uitspraak lager uit dan de eis.

Het Openbaar Ministerie had namelijk 240 uur werkstraf geëist tegen Kallon. Maar omdat hij volledige openheid van zaken gaf en spijt betuigde, valt het vonnis lager uit dan de eis. Eerder al gaf de voetballer te kennen niet te weten dat het meisje minderjarig was. 

De zaak kwam in 2015 aan het licht toen de moeder van het meisje het tweetal in de auto betrapte. Chatgesprekken op de telefoon bevestigden de afspraak tussen het meisje en zes (!) andere verdachten. Drie van hen stonden maandag ook voor de rechter, twee van hen kregen een werkstraf van 180 uur en ééntje werd vrijgesproken.

"Alhoewel het om een zaak uit het verleden gaat en Issa toen geen speler van SC Cambuur was nemen we dit als club uiteraard zeer serieus. In een persoonlijk gesprek met Issa en zijn management hebben we dit ook onmiskenbaar duidelijk gemaakt en dit gedrag veroordeeld. De rechter heeft nu op basis van de feiten een uitspraak gedaan en deze straf heeft hij te accepteren. Voor ons is daarmee de zaak gesloten", aldus de club in een statement. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd