[DUITSLAND] Neuer langer 'out', terugkeer Müller-Wohlfahrt

13 november 2017, 11:58

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

Müller-Wohlfahrt terug bij Bayern

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt keert vermoedelijk terug bij Bayern München als hoofd van de medische afdeling. De arts vertrok twee seizoenen geleden na een aanvaring met Pep Guardiola, maar staat naar verluidt dus voor een terugkeer. Dat is opvallend: Müller-Wohlfahrt is al 75 jaar. (Bild)

- Neuer langer 'out'

De blessure van Manuel Neuer herstelt minder voorspoedig dan verwacht. De keeper van Bayern München hoopte begin januari terug te keren bij Der Rekordmeister, maar moet zijn rentree vermoedelijk nog langer uitstellen. Het herstel van zijn voetblessure neemt meer tijd in beslag dan vooraf gepland. Bovendien wil Bayern geen riscio nemen met Neuer. (Kicker)

{image[315898][right-half][]}- Draxler niet bezig met vertrek

Julian Draxler heeft voorlopig geen plannen om naar Bayern München te verkassen. Hij werd genoemd als mogelijke opvolger van de 34-jarige Franck Ríbery. "Maar op dit moment ben ik alleen bezig met PSG", laat de aanvaller desgevraagd weten. (Persconferentie)

- Werder benaderde Tuchel en Favre

Werder Bremen heeft geprobeerd om een nieuwe hoofdtrainer van buitenaf naar de club te halen. Volgens sportief directeur Frank Baumann stonden onder andere Thomas Tuchel en Lucien Favre op het wensenlijstje van de nummer zeventien van de Bundesliga. Aan het einde van de zoektocht kreeg echter interim-trainer Florian Kohfeldt definitief de voorkeur. (Kicker)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen