El Ahmadi met Marokko naar WK: "Er zat zoveel emotie in"

El Ahmadi met Marokko naar WK: "Er zat zoveel emotie in"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 november 2017 – Karim El Ahmadi maakt van dichtbij mee wat plaatsing van het WK losmaakt bij de Marokkanen. De Atlasleeuwen wonnen zaterdag van concurrent Ivoorkust (0-2) en gaan voor het eerst in twintig jaar naar het wereldkampioenschap.

"Het is heel speciaal dat we dit hebben gerealiseerd", zegt El Ahmadi bij Ziggo Sport. "Voor mij en heel Marokko was het een hele ontlading. Op de hotelkamer dacht ik bij mezelf hoe veel mensen wij blij hebben gemaakt. Ik zag oudere mensen huilen op straat."

Meteen na het laatste fluitsignaal was het een gekkenhuis, ook in de kleedkamer. "Alles kwam los. Er zat zoveel emotie in. De eerste twee poulewedstrijden van de kwalificatie werden we afgeschreven. We hadden maar twee punten. De een na laatste wedstrijd kwam het WK-ticket weer in zicht. Om het dan af te maken tegen Ivoorkust... Het was een lastige tegenstander, het veld was niet best en het was super warm weer."

Reacties

gerelateerd