Spoorboekje: Nederland naar Boekarest, Italië onder druk

13 november 2017, 07:00   Bijgewerkt: 12 november 2017, 23:03

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. FCUpdate.nl geeft je het spoorboekje van maandag 13 november: wat kun je verwachten?

Nieuws

- Het Nederlands elftal vliegt vanochtend van Amsterdam naar Boekarest voor het oefenduel van dinsdag met Roemenië. De groep van Dick Advocaat traint vanavond in de Arena Nationala.

Wedstrijden

- Italië - Zweden (20:45 uur)

Italië moet in Milaan de 1-0 nederlaag tegen Zweden wegpoetsen, anders ontbreekt de viervoudig wereldkampioen op het komende WK in Rusland. Een WK zonder de Azzurri zou een zeldzaamheid zijn: Italië ontbrak in 1958 voor de laatste keer. In totaal speelde het trotse land achttien keer op WK. Alleen Brazilië stond vaker op een WK-eindronde (twintig keer).

- WK-deelnemers oefenen

Diverse WK-gangers komen vanmiddag en vanavond in actie, waaronder Polen - Mexico (20.45 uur), Saudi-Arabië tegen Bulgarije (18.00 uur) en Iran tegen Venezuela (15.00 uur)

Voetbal op tv

20:30 uur: Voetbal Inside, RTL 7 - voetbaltalkshow

20:45 uur: Italië Zweden, Ziggo Sport - live verslag van het play-offduel in de WK-kwalificatie

22:00 uur: Natafelen, FOX Sports 1 - voetbaltalkshow

23:20 uur: NOS WK Journaal, NPO3 - samenvatting van Italië - Zweden

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen