Veltman: "Al word ik de fysio, ik bedank niet voor Oranje"

12 november 2017, 19:12

Joël Veltman moest het afgelopen donderdag in de oefeninterland tegen Schotland opnieuw doen met een plek op de reservebank. De verdediger baalt daar logischerwijs van, maar stelt dat hij rustig zijn kans om zich te bewijzen in Oranje afwacht.

Waar Oranje al weet dat het niet in actie komt op het WK, haalde Veltmans teamgenoot Hakim Ziyech zaterdagavond met Marokko wel het eindtoernooi. "Ik heb hem gefeliciteerd in de groepsapp. Het was niet van 'shit zij wel en wij niet'. Het is heel mooi voor hen. Natuurlijk zit het wel in je achterhoofd, maar misschien moeten we dan maar een beetje voor Marokko zijn", lacht hij in gesprek met FOX Sports.

Voor Oranje rest nu alleen nog de oefenwedstrijd tegen Roemenië. "Die moeten we gewoon winnen, zo simpel is het", is Veltman duidelijk. De verdediger hoopt dinsdag wel vanaf de start te mogen spelen. "Natuurlijk baal je als je op de bank zit, maar nu is er een nieuwe kans. Of ik er ooit aan gedacht heb om me gewoon niet meer bij Oranje te melden? Dat zou ik nooit doen. Al word ik de nieuwe fysio, ik bedank niet voor het Nederlands elftal. Ik blijf gewoon hard mijn best doen en wacht op mijn kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen