Isco keert geblesseerd terug bij Real in aanloop naar topper

12 november 2017, 11:48

Isco is zondagochtend afgehaakt bij Spanje vanwege een bovenbeenblessure. De middenvelder werd tijdens de vriendschappelijke interland tegen Costa Rica gewisseld en keert nu vroegtijdig terug naar Real Madrid. Dat betekent slecht nieuws voor Zinedine Zidane in aanloop van de topper van Real tegen Atlético Madrid.

Isco incasseerde tijdens het duel met Costa Rica (5-0 zege) een flinke schop tegen zijn bovenbeen. Hetzelfde been als waar hij in de wedstrijd van Real tegen Girona eveneens last van had. Bondscoach Lopetegui haalde de middenvelder na 65 minuten naar de kant, maar kon na de wedstrijd nog weinig over de blessure zeggen. "Ik wisselde hem omdat hij tegen Girona ook al een tik kreeg op dezelfde plek. We gaan zien hoe het loopt." 

Zondag werd echter besloten dat Isco niet in actie kan komen tijdens de oefenwedstrijd van Spanje tegen Rusland. Daarmee lijkt hij een twijfelgeval te zijn voor het duel van Real met Atlético van aanstaande zaterdag. Een tegenvaller voor de ploeg van Zidane want Isco was de laatste wedstrijden goed in vorm met vier goals en twee assists in de laatste vijf duels.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen