Willems lovend over Cocu: "Hadden een heel goede band"

12 november 2017, 11:01

Jetro Willems verruilde afgelopen zomer PSV voor Eintracht Frankfurt. De verdediger kijkt positief terug op zijn tijd in Eindhoven en vooral ook de samenwerking met trainer Phillip Cocu. Mede dankzij de PSV-coach overwon hij een mindere periode.

Voor Willems waren er ook tijden dat hij het minder naar zijn zin had als voetballer. "Je komt dan in een fase terecht waar alles eromheen ook niet leuk meer is. Ik ben ook altijd eerlijk, ook als ik slecht heb gespeeld of als ik denk dat iets niet goed gaat. Dan zeg ik het gewoon. Bij PSV had ik een heel goede band met Phillip Cocu", blikt hij terug bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees. "Ik kon gewoon zijn kamertje binnenlopen als ik vond dat iets beter kon. Dan keken we naar wat we konden verbeteren."

De laatste jaren heeft Willems vooral geleerd om hulp te vragen als het minder loopt. "Ik dacht vroeger ook dat ik de wereld aankon. Dat ik alles aan kon en de beste was. Soms kun je gewoon beter om hulp vragen bij iemand die je vertrouwt. Voor mij was dat Cocu", is de verdediger lovend over zijn voormalige trainer.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen