O'Neill tevreden met remise: "Maar moet thuis beter"

12 november 2017, 08:58

Ierland slaagde er zaterdagavond om op bezoek bij Denemarken een punt te pakken. Na negentig minuten was er nog altijd niet gescoord in de play-offwedstrijd voor deelname aan het WK in Rusland. Bondscoach Martin O'Neill was na afloop redelijk tevreden.

Ondanks het feit dat Ierland slechts 28 procent balbezit had, wisten de Denen geen gaatje te vinden in de verdediging. Daar was O'Neill over te spreken. "Maar je moet scoren om een duel te winnen. Dit was een heel fysieke wedstrijd. Het was zwaar en nu moeten we dinsdag in eigen huis een zege zien te behalen. In Dublin moeten we in balbezit beter spelen", stelde de bondscoach op de persconferentie na afloop.

O'Neill is blij dat Ierland dinsdag het thuisvoordeel heeft en houdt dan ook alle vertrouwen in kwalificatie voor het eindtoernooi. "We hebben allebei evenveel kans. Met de spelers die Denemarken heeft zijn ze in staat om in een uitwedstrijd te scoren. We moeten er dus rekening mee houden dat we misschien twee keer moeten scoren om te winnen. Maar ik weet dat we daar toe in staat zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen