Ook Sofyan Amrabat dolblij: "Gaan ook naar de koning"

Ook Sofyan Amrabat dolblij: "Gaan ook naar de koning"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 november 2017 – Pas kort geleden verkoos Sofyan Amrabat de nationale ploeg van Marokko boven die van Nederland en spijt heeft hij niet van die keuze. De middenvelder van Feyenoord debuteerde zaterdag in een officiële wedstrijd voor het Afrikaanse land en sleepte in dat duel met Ivoorkust een WK-ticket in de wacht. De jongeling is dolblij.

Marokko won met 0-2 van Ivoorkust en reist daardoor in 2018 af naar WK-gasthouder Rusland. "Ik heb al beelden gezien wat er in Marokko gebeurt, echt een gekkenhuis", vertelt Amrabat bij Langs de Lijn. "Het is heel bijzonder en ik ben supertrots." Tijdens zijn warming-up had hij even contact met broer Nordin die in het veld stond. "Hij gaf mij even een knipoog en zei dat ik een goede warming-up moest doen omdat ik er waarschijnlijk in zou komen. We hebben een mooie band."

De selectie van Marokko reist direct af naar het eigen land en komt daar waarschijnlijk middernacht aan. Toch zal het allerminst rustig zijn op straat, weet Amrabat. "Het wordt een enorm feest in Marokko. We worden gehuldigd en gaan waarschijnlijk ook nog naar de koning. Ik moet het allemaal nog een beetje laten bezinken."

Lees ook: Blije Amrabat voorspelt 'gekkenhuis' bij thuiskomst

Reacties

gerelateerd