Evra (36) denkt ondanks lange straf niet aan stoppen

11 november 2017, 21:29

De loopbaan van Patrice Evra heeft een flinke knauw gekregen, omdat de Fransman vorige week een fan van Olympique Marseille een schop gaf tijdens de warming-up. Vrijdag werd bekend dat de linksback niet langer welkom is bij de Franse club en dat hij van de UEFA een schorsing van zeven maanden heeft gekregen. De 36-jarige routinier wil desondanks nog niet aan stoppen denken.

Zaakwaarnemer Federico Pastorello zegt tegen La Gazzetta dello Sport dat de linksback strijdbaar is. "Hij weet dat hij een fout gemaakt heeft, maar zijn loopbaan is nog niet voorbij", zegt de agent van Evra. "Hij wil niet dat zijn carrière op deze manier eindigt. Mentaal is hij sterker dan vijf jaar geleden en veel clubs hebben al contact met ons opgenomen."

De zaakwaarnemer van de Fransman werd door een verslaggever gevraagd naar een eventuele transfer naar Napoli. "Patrice ziet zichzelf niet in de Serie A spelen, vanwege zijn periode bij Juventus. We sluiten niets uit, ook Napoli niet, maar ik denk dat het lastig zal worden."

Evra viert in mei 2018 zijn 37ste verjaardag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen