Jørgensen begint als basisklant aan wedstrijd tegen Ierland

11 november 2017, 19:51   Bijgewerkt: 11 november 2017, 22:31

Een kleine week nadat Nicolai Jørgensen zijn pols brak tegen ADO Den Haag, begint de spits van Feyenoord als basisspeler aan de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland. Ook sterspeler Christian Eriksen verschijnt om 20.45 uur aan de aftrap.

Bondscoach Åge Hareide heeft voor beide spelers een basisplaats ingeruimd. Jørgensen brak vorige week zijn pols, maar kan door een speciale bescherming gewoon in actie komen. Dat is belangrijk voor Denemarken, aangezien het land een goede uitgangspositie hoopt te bewerkstelligen voor de return. De winnaar van het tweeluik gaat het WK in Rusland. 

Tottenham Hotspur-speler Eriksen is de man waar het om draait bij Denemarken, erkende bondscoach Hareide in aanloop naar de wedstrijd al. "Christian is een speler die vanuit het niets kansen creërt of scoort. Spelers als hij, met uitzonderlijke kwaliteiten, kunnen het verschil maken", zei hij lovend. "Als we de bal hebben gaan we ook direct op zoek naar Eriksen. Tegen een georganiseerd team als Ierland kan hij juist belangrijk zijn."

Opstellingen

Denemarken: Schmeichel, Ankersen, Kjær, Bjelland, Stryger Larsen, Kvist, Delaney, Eriksen, Sisto, Cornelius, Jørgensen.

Ierland: Randolph; Christie, O'Shea, Clark, Ward; Brady, Arter, Whelan, Hendrick, McGeady; Murphy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen