Simeone zit ondanks mindere prestaties stevig het zadel

11 november 2017, 19:04

Diego Simeone maakte met Atlético Madrid de nodige successen mee, maar heeft het momenteel lastiger met de Spaanse ploeg. In de competitie bedraagt de achterstand al acht punten en ook in de Champions League gaat het nog niet voorspoedig. Desondanks staat voorzitter Enrique Cerezo pal achter hem.

Simeone staat al sinds 2011 aan het roer bij Atlético en won al de Europa League, de Copa del Rey en de Spaanse competitie. Ook werd twee keer de Champions League-finale gehaald. Voorzitter Cerezo heeft daardoor nog steeds het volste vertrouwen in zijn coach. "Ik wil duidelijk zeggen dat Simeone onaantastbaar is bij deze club. De spelers, de directie en de fans kunnen alleen het vertrouwen in hem houden. Twijfel over Diego is niet welkom hier", zegt hij tegen Marca.

Dat het in de competitie en de Champions League moeizaam gaat, zegt de preses weinig. Atlético heeft in de Champions League nog geen duel gewonnen en bleef onder meer tegen Qarabag twee keer steken op een remise. "We hadden tegen AS Roma vier keer kunnen scoren en hadden tegen Qarabag 14.000 kansen. Soms kom je niet tot scoren, dat overkomt alle topclubs af en toe. Soms win je en soms verlies je. Zo simpel is het."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen