Doelpuntloze remises in play-offs voor WK buiten Europa

11 november 2017, 09:15

De play-offs in de WK-kwalificatie gaan een spannende return tegemoet. Nieuw-Zeeland - Peru en Honduras - Australië eindigden vrijdagnacht (Nederlandse tijd) beide in een doelpuntloos gelijkspel. Over vijf dagen gaan de ploegen op herhaling.

Nieuw-Zeeland - Peru 0-0

Ryan Thomas (PEC Zwolle) en Marco Rojas (sc Heerenveen) hadden een basisplaats bij Nieuw-Zeeland. De thuisploeg begon in Wellington nerveus aan het duel met Peru, waar Feyenoorder Renato Tapia de hele wedstrijd meespeelde. De zenuwen leverde door een misverstand bijna een achterstand op voor de All Whites. Het was Peru dat dicteerde, zonder zelf grote kansen te krijgen. In het laatste kwartier zette Nieuw-Zeeland extra aan, maar tevergeefs. Thomas was het dichtste bij een doelpunt. Een volley van hem ging rakelings naast. Woensdagnacht om 3.15 uur is de return in Lima.

Honduras - Australië 0-0

Australië was de bovenliggende partij in en tegen Honduras. De Socceroos gingen nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt en leken vanuit een strafschop te mogen scoren. De arbiter wees naar de stip, maar zijn assistent vlagde voor buitenspel. De leidsman nam het advies over, terwijl van buitenspel geen sprake was. De beste Australische kansen waren voor voormalig Roda JC-aanvaller Tomi Juric, die het vizier onvoldoende op scherp had staan. Craig Goodwin van Sparta bleef bij Australië de hele wedstrijd op de bank zitten. Woensdagochtend om 10.00 uur gaan de ploegen in Sydney op herhaling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen