Brazilië klopt Japan met wereldgoal Marcelo, Colombia verliest

10 november 2017, 15:18

Brazilië heeft vrijdagmiddag een oefenzege geboekt op Japan (3-1). In het Franse Lille was er een hoofdrol voor Neymar en Marcelo.Neymar opende de score vanaf de penaltystip, maar een aantal minuten later faalde de ster van Paris Saint-Germain vanaf de stip.

Hoogtepunt was de 2-0 van Marcelo. Van buiten het strafschopgebied joeg hij de bal in de kruising. Gabriel Jesus zorgde met een intikker voor een 3-0 ruststand.

Tomoaki Makino maakte in de tweede helft het Japanse eredoelpunt.

Zuid-Korea – Colombia 2-1

Colombia verloor een oefenduel met 2-1 van Zuid-Korea.  De Colombianen, met Davinson Sanchez in de basis, keken na een uur tegen een 2-0 achterstand aan. Cristian Zapata maakte nog een aansluitingstreffer, maar die viel te laat. Colombiaan Edwin Cardona liet zich nog van zijn slechtste kant zien door een spleetogengebaar te maken.

China – Servië 0-2

Servië, evenals Zuid-Korea, Brazilië, Japan en Colombia WK-ganger, zegevierde met 0-2 in en tegen China. Adem Ljajic en Aleksandar Mitrovic namen de doelpuntenproductie voor hun rekening. Bij de Serviërs speelden onder meer Dusan Tadic, Filip Kostic en Nemanja Gudelj mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen